Privacy

Personvern

Registrer: Cool Shop

CVR-nr.: 26457602

adresse:

Bruk av register register brukes til administrasjon av kundeforhold, kundekommunikasjon og markedsføring. Poster på kundeinformasjon: Fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse, brukernavn og annen informasjon gitt av kunden.



Coolshop Marketplace - Personvern - Generell Erklæring

Ditt personvern er veldig viktig for oss. Derfor har vi utarbeidet denne personvernerklæringen for at du skal forstå hvordan vi samler inn, bruker, kommuniserer, formidler og gjør bruk av personlige opplysninger. Følgende skisserer våre retningslinjer for personvern.


Nøkkelbegreper

Coolshop Marketplace:
refererer til markedsplass-plattformen. «Markedsplass» refererer til Coolshop Marketplace.

Coolshop:
er handelsnavnet til Entertainment Trading ApS, og "Coolshop" således refererer til det juridiske navnet: Entertainment Trading ApS. Begrepene "vår", "vi" og "oss" refererer til Coolshop og dermed Entertainment Trading ApS.
Begrepet "Coolshop" omfatter også nettstedene: Coolshop.com, Coolshop.dk, Coolshop.de, Coolshop.co.uk, Coolshop.fi, Coolshop.nl, no.Coolshop.com, Streetman.dk, Spelbutiken.se, og andre tilknyttede nettsteder.

Leverandør:
refererer til partene, som selger og distribuerer sine produkter gjennom Coolshop Marketplace.

Kunde:
refererer til sluttbruker, som bruker Tjenesten til å kjøpe produkter.

Bruker:
refererer til både Leverandør og Kunde.

Tjenester:
refererer til tilgangen til tjenestene, funksjoner, programmer og verktøy på Coolshop Marketplace.


1. Kontrollører av personlig informasjon
All informasjon gitt til eller samlet inn av Coolshop Marketplace, inkludert fra nettsiden Coolshop.com, Coolshop.dk, Coolshop.de, Coolshop.co.uk, Coolshop.fi, Coolshop.nl, no.Coolshop.com, Streetman.dk og Spelbutiken.se, er kontrollert og eid av Entertainment Trading ApS, Bøgildsmindevej 3, 9400 Nørresundby, Denmark (“Coolshop”).


2.Hva slags personlig informasjon om Brukeren samler vi inn
Før eller på tidspunktet for innsamling av personlig informasjon, vil vi identifisere de formål som informasjonen samles inn. Når du oppgir personlig informasjon via Coolshop.com, Coolshop.dk, Coolshop.de, Coolshop.co.uk, Coolshop.fi, Coolshop.nl, no.Coolshop.com, Spelbutiken.se eller Coolshop Marketplace (for eksempel gjennom registreringssidene ) har vi juridiske forpliktelser overfor deg i måten vi behandler disse dataene på. Vi samler inn informasjon på en rettferdig måte, det vil si, vi forklarer hvordan vi skal bruke det og forteller deg hvis vi ønsker å gi informasjonen videre til noen andre.

Generelt vil all informasjon du oppgir til Coolshop kun brukes for å gi deg den servicen du har bedt om. Vi vil samle inn og bruke personlige opplysninger utelukkende med det formål å oppfylle disse formålene spesifisert av oss og for andre kompatible formål, og, eller, hvis vi innhenter samtykke fra den berørte eller det som kreves av loven.

Informasjonen vi samler inn fra våre Brukere hjelper oss å tilpasse og kontinuerlig forbedre din handleopplevelse på Coolshop Marketplace. Vi bruker informasjonen til å levere våre Tjenester, behandle betalinger, kommunisere med deg om bestillinger, produkter og våre Tjenester. Vi bruker også denne informasjonen til å forbedre vår butikk og nettsted, forebygge eller avdekke misligheter eller misbruk av vår nettside, samt gjøre det mulig for tredjeparter å gjennomføre tekniske, logistiske eller andre funksjoner på våre eller dine vegne.

Her er de opplysningen vi samler:

  • Informasjon du gir oss: Vi mottar og lagrer all informasjon du oppgir på våre nettsider eller gir oss på en annen måte. Du kan velge å ikke gi visse opplysninger, men da kan du ikke dra nytte av alle våre funksjoner. Vi bruker informasjonen du gir til formål som å svare på dine forespørsler, tilpasse fremtidig shopping og kommunisere med deg. Informasjonen du oppgir vil bli delt med partnere (inkludert Kunder, Leverandører, aggregatorer, andre Entertainment Trading Aps-selskaper og eksterne selskaper som støtter salgsprosessen) bare i forbindelse med håndtering av ordre og salg.
  • Cookies: Når du bruker våre tjenester, aksepterer du at vi installere og bruker cookies for å identifisere deg som bruker i alle aspekter. Cookie sporingsinformasjon mottas fra datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og andre enheter med Internett-tilgang. Dette gir oss muligheten til å gi deg produkt anbefalinger, vise personlig innhold, blant annet tilpassede funksjoner og tjenester vi leverer. For mer informasjon, vennligst klikk her.


3.Deling av personlig informasjon vi mottar

Som en del av en transaksjon, kan Leverandøren innhente personlig informasjon, inkludert e-postadresse, telfonnummer og fraktinformasjon fra andre Coolshop Marketplace-Brukere. Uten tillatelse fra den andre Brukeren, skal denne personlige informasjonen kun brukes for transaksjonen eller for Coolshop Marketplace-relatert kommunikasjon. Coolshop Marketplace har ikke gitt Leverandør rett til å bruke informasjonen for uønskede kommersielle meldinger. Uten å begrense det foregående, og uten uttrykkelig samtykke fra Brukeren, har ikke selger rett til å legge til Coolshop Marketplace-Bruker til Leverandørens e-postliste eller fysisk postliste. Leverandør kan også bruke Kundens personopplysninger for å gi dem den nødvendige Track 'n Trace informasjon.

Entertainment Trading Aps eier også deler av Streetman.dk og Spelbutiken.se, som også håndterer og bidrar til informasjon, som vil bli håndtert med diskresjon. Dette er dessuten aktuelt hvis en Leverandør velger å bruke en tredjeparts aggregator, så må aggregator ikke distribuere, selge eller utlevere personlig informasjon uten samtykke fra Bruker.


Vi kan kontakte deg fra tid til annen for reklameformål, for eksempel å varsle deg om forbedringer eller nye tjenester på Coolshop Marketplace. Du kan velge å ikke bli kontaktet til slike formål, når du sender inn informasjon til noen av våre nettsteder. Videre kan du når som helst melde deg til spesielt for å motta slik informasjon, eller for å bli spurt om å bli kontaktet i forhold til slik informasjon.


Hvis du blir varslet på noen av våre nettsteder at din informasjonen kan brukes til å tillate oss å kontakte deg for «administrasjonsformål», betyr dette at vi kan kontakte deg for en rekke årsaker relatert til Tjenesten du har registrert deg for. For eksempel kan vi gi deg passord-påminnelser eller varsle deg om at den aktuelle Tjenesten har blitt suspendert for vedlikehold.

Når vi overfører personopplysninger til land utenfor EØS-området for å dele informasjonen som beskrevet ovenfor, vil vi sørge for at informasjonen overføres i samsvar med disse retningslinjene og som er tillatt i henhold til gjeldende lover om databeskyttelse.


4.Lagring av personopplysningene

Vi beholder kun personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for oppfyllelse av disse formålene. Vi beholder din personlige informasjon i våre systemer så lenge du bruker våre Tjenester.

Vi samler inn personlig informasjon i henhold til gjeldende lovgivning og eventuelt med kunnskap eller samtykke fra den enkelte. Vi vil sørge for at alle personopplysninger holdes sikkert i samsvar med den danske Persondataloven og - ved inngåelse av kraft - forordning (EU) 2016/679 fra Europaparlamentet og Rådet for den 27. april 2016 på beskyttelse av personer i forbindelse med behandling av personopplysninger og om fri utveksling av slike opplysninger.

Personlige data bør være relevant for de formål som det skal benyttes til, og i den grad det er nødvendig for disse formål, bør den være nøyaktig, fullstendig og «up-to-date».

Vi vil beskytte personlige opplysninger med rimelig sikkerhetsbeskyttelse mot tap eller tyveri, samt uautorisert adgang, avsløring, kopiering, bruk eller modifikasjon.

Vi er forpliktet til å drive vår virksomhet i samsvar med disse prinsippene for å sikre at konfidensialiteten av personlige opplysninger er beskyttet og vedlikeholdes .


5.Tilgang til personlig informasjon

Vi vil gjøre lett tilgjengelig informasjon til Kunder om våre retningslinjer og praksis knyttet til forvaltningen av personopplysninger
Du har rett til å be om en kopi av personopplysninger Coolshop har om deg, og for å rette eventuelle feil.


6.Klager

Du kan sende inn en klage om behandlingen av personopplysninger og informasjon ved å sende inn en klage til den danske Datatilsynet; se § 58 (1) av den danske Persondataloven.

Oops!

Det oppstod en feil under behandling av forespørselen. Kontakt kundeservice hvis feilen vedvarer.

Lagt i handlekurv

Fortsett å handleVis handlekurven
Gå til toppen